U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

RVB Marktmiddag: ontmoeten | uitwisselen | netwerken

 

Event 
De RVB Marktmiddag is een netwerkevent waar ontmoeten, uitwisselen en netwerken centraal staan. Directeuren, managers en bedrijfsleiders uit de bouw- en installatiebranche zijn uitgenodigd om op 23 mei deel te nemen aan de RVB Marktmiddag. Dit keer fysiek in het Nationaal Militair Museum in Soest.

Maak kennis met het Rijksvastgoedbedrijf
Op de RVB Marktmiddag maakt u kennis met het werk en de mensen van het Rijksvastgoedbedrijf, de vastgoedorganisatie met de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland. We bespreken de marktstrategie, onze reputatie en de samenwerking met u. U kunt in gesprek met de directie en andere RVB'ers over uiteenlopende onderwerpen.

Workshops
Hoe kunnen we onze samenwerking verbeteren? Voldoet onze route om te verduurzamen aan uw ontwikkelingen en mogelijkheden? Sluiten de contracten nog aan bij de toenemende complexiteit en welke acties volgen uit de reputatiemeting? Welke stappen zetten we op het gebied van innovatie? Wat betekent de toename van hybride werken door de Rijksoverheid voor de opdrachten? Veiligheid op de bouwplaats is belangrijk, hoe land dit in de contracten? Wat is de status van de sourcingstrategie?

Ontmoeten en netwerken
Het programma biedt voldoende ruimte om te netwerken. Maak kennis met het werk en de mensen van het Rijksvastgoedbedrijf en ontdek meer over de opgaves van het RVB en partners op het Marktplein.

Waar: NMM, Soest
Wanneer: maandag 23 mei vanaf 12.00 uur

- Wandelt u graag? Dan verzamelt u om 11 uur op station Soest Zuid voor een netwerkwandeling naar het museum.
- Wilt u een rondleiding over het gebouw en de techniek? Dan start u om 11 uur in het NMM.